SERVICII SEO COMPLETE

ORICE AFACERE MERITĂ SĂ FIE VIZIBILĂ ONLINE

O afacere de succes este cea care știe unde să își găsească clienții, iar cum internetul și motoarele de căutare sunt folosite de toată lumea, atunci cheia către succes este un site web optimizat pentru cuvintele cheie care au potențial de a aduce clienți. Optimizarea SEO reprezintă în esență toate acțiunile întreprinse pentru ca site-ul web al companiei să ocupe o poziție de top în motoarele de căutare.

Optimizarea SEO este impartita in 2 componente majore: on-page SEO si off-page SEO. Optimizarea on-page, asa cum sugereaza si numele, se face exclusiv pe paginile site-ului web, în timp ce optimizarea off-page reprezinta toate actiunile de promovare si link building a site-ului web, realizate in afara paginilor web.

Optimizare SEO

DE CE SĂ INVESTESC ÎN SEO?

UTILIZATORII CAUTĂ SERVICIUL TĂU, IAR TU TREBUIE SĂ FII PRIMUL!

 • 98% din utilizatori folosesc Google;
 • 85% din utilizatori se opresc la primele 10 rezultate (prima pagină de rezultate);
 • 65% din utilizatori caută pe Google informații despre produsul / serviciul pe care și-l doresc;
 • 60% din trafic este obținut de site-urile care se află pe primele 3 locuri în motorul de căutare;

Optimizarea SEO este astfel singura modalitate prin care poți fi prezent în cea mai eficientă locație din lume - prima pagină organică Google.

Wolfix analizează și monitorizează în mod constant modul de funcționare al motorului de căutare pentru a "descifra secretele" din spatele acestuia. Venim în ajutorul tău cu numeroase instrumente SEO profesionale cu ajutorul cărora putem monitoriza automat o mare parte din criteriile indicate de Google asupra site-ului tău.

ÎNTREBĂRI ADRESATE FRECVENT

Cât costă SEO?

În primul rând, o investiție de marketing trebuie să fie privită ca pe o investiție în business-ul tău, nu ca o cheltuială. Bugetul de promovare contează foarte mult, deoarece trebuie să fie direct proporțional cu rezultatele pe care ți le dorești. Wolfix nu oferă strategii SEO standard iar pachetele de optimizare sunt personalizate pentru fiecare client în parte. De obicei, prețurile pentru optimizarea SEO pornesc de la 500 de lei.

Cât timp durează?

De cele mai multe ori, site-urile văd rezultate în aproximativ 3-4 luni, însă acest proces poate dura până la 8-12 luni. Acest timp variază foarte mult în funcție de bugetul alocat, istoricul site-ului, brandul, problemele site-ului și multe altele.

Care sunt etapele acestui proces?
 • Audit complet și stabilirea obiectivelor SEO;
 • Optimizarea SEO a tuturor elementelor de On Page;
 • Optimizarea SEO Off Page – mai exact creșterea autorității și notorietății site-ului în mediul online;
 • Monitorizarea și analiza rezultatelor;
Care sunt avantajele?
 • Generarea de trafic organic targetat și de calitate;
 • Reprezintă canalul de marketing online cu cel mai mare ROI (return on investment);
 • Ajută la eficientizarea celorlalte campanii de marketing online;
Cum pot vedea rezultatele?

Lunar, vom trimite un raport cu activitățile desfășurate în care se vor putea observa toate rezultatele serviciilor prestate. De asemenea, vom prezenta și evoluția clasării cuvintelor cheie pentru care se realizează serviciile de optimizare.