Suntem aici să te ajutăm

Serviciile noastre de web design încep de la o simplă cerere și ajung până la monetizarea afacerii tale prin serviciile noastre de marketing online. Wolfix te va ajuta să îți aduci afacerea în mediul online cu tot ce ai nevoie!


Site-uri de prezentare

Construim website-uri de prezentare profesioniste, cu design creativ, original, optimizate pentru conversie și adaptabile pentru orice dispozitiv..

Magazine online

Dezvoltăm platforme ecommerce eficiente. Magazine online care îi ghidează pe clienții tăi spre produse. Cu noi vinzi mai ușor, mai des, mai mult!

Mentenanță site

Ne ocupăm de optimizarea continuă a afacerii tale online. Creștem viteza website-ului tău, eliminăm bug-urile și păstrăm website-ul în siguranță.

Optimizare SEO

Optimizăm codul și partea tehnică a site-ului și implementăm un plan de optimizare a conținutului în funcție de cuvintele cheie relevante.

Digital Marketing

Te facem mai vizibil în Social Media și construim în jurul afacerii tale o comunitate puternică de clienți, care au încredere în brandul tău.

Identitate vizuală

Te ajutăm cu materiale grafice, cu elementele de branding vizual pentru afacerea ta, pentru a avea o prezență online, dar și offline profesionistă.

layout styles

O mulțime de teme & module

Deținem o mulțime de teme și module premium pentru WordPress / PrestaShop / OpenCart / Scripturi PHP și multe altele.

Toate acestea îți sunt puse la dispoziție la începutul proiectului, iar împreună alegem varianta cea mai potrivită pentru site-ul tău web. Pornind de la un model, vom realiza cel mai spectaculos site pentru afacerea ta care îți va aduce cele mai multe conversii.


Servicii uimitoare

Au trecut mai mulți ani, perioadă în care am imbunătățit constant fiecare serviciu oferit și ne-am axat pe multumirea tuturor clienților noștri, indiferent de natura solicitărilor pe care le primim.

Fie că alegeți un serviciu de creare site, unul de realizare a unui magazin online sau promovare prin diverse metode, vă garantăm de fiecare dată de o implicare totală și o dedicare ireproșabilă. Avem cheia serviciilor perfecte pentru compania voastră și ne punem întotdeauna în slujba clienților care ne contractează. De ce? Pentru că dorim să performăm de fiecare dată la cele mai înalte standarde!

style switcher

O mulțime de afaceri sunt mulțumite uimite de servicile Wolfix Web Design